Husk farsdag på søndag!
Les om Røa Ildsjel-pris for 2020
Nå holder MENY Røa åpent kl. 8-22 (20)

GAVETIPS!
Gled pappa med blomster på farsdagen

MESTER GRØNN

Øverst:
Nydelige cupcakes til farsdag
Farsdagskakene har
BAKER HANSEN

GAVETIPS!
Anton Sport gir medlemmer
30 % superbonus på ytterjakker
i november måned


Bonus er noe vi gir medlemmene våre tilbake for alle kjøp av varer og tjenester til ordinær pris.
Kan ikke kombineres med andre tilbud.
ANTON SPORT
Vi feirer farsdag søndag 8. november!
På søndag feirer vi pappa, far, bonuspappa, bestefar, farfar – eller en som betyr noe spesielt for oss. Farsdagskakene har Baker Hansen, og blomster fra Mester Grønn er alltid koselig å få. Hos Anton Sport er det 30 % superbonus på ytterjakker i november. En god bok er alltid en super gave. Se våre gavetips til jul fra Ark Bokhandel. 
UKENS TIPS!
Skalldyrsfat med dine favoritter
fra MENY Røa
Det er viktig å spise godt og ha det hyggelig sammen nå når julebord og vennefestene blir satt på hold. I fiskeavdelingen hos MENY kan man forhåndsbestille ferdige skalldyrsfat med bl.a. hummer, kamskjell, krabber og sjøkreps. 
Dekk opp på spisebordet, tenn lys og nyt god mat!!
HER KAN DU BESTILLE SKALLDYRSFAT
Gi bort en god historie denne julen
I år oppfordrer vi til å begynne med julehandelen tidligere for å spre julehandelen over et lengre tidsrom, som et tiltak for å ivareta god avstand mellom kundene våre på senteret. Vi kommer derfor allerede nå med inspirasjon til jul, og har funnet frem gode bøker fra Ark Bokhandel. I år har både Jo Nesbø og Karl Ove Knausgård kommet med kritikerroste bøker. Maja Lunde har kommet med "Solvokteren" – det neste, episke eventyret i årstidskvartetten, der megabestselgeren "Snøsøsteren" var den første. Ekspert Jørn Idar Kvig og øl-fantast Stian Staysman tar deg med på en reise i ølets rikfoldige verden i "Øl hele året". I "Hellstrøms hemmeligheter" får vi alle de fantastiske oppskriftene han har for et godt liv, og alle de finessene og hemmelighetene som Hellstrøm har på lur blir oss til del. Det handler om kjærlighet til mat og kjærlighet til de rundt deg. Til den som er glad i biografier har Joachim Førsund skrevet Christine Kohts historie. Perfekte gaver til bokelskeren, den som elsker en god historie eller er glad i god mat og drikke!
Kilde og foto: ARK Bokhandel
Årets lekre julepynt er på plass
hos Mester Grønn
Handler du pynten allerede nå er utvalget størst.
Husk at Mester Grønn har avdeling både i underetasjen og i 1. etasje på Røa Senter.


Medlemstilbud
hos Mester Grønn!
-30 % på eventyrkonger 

 
Tilbudet gjelder til og med
15. november så langt lageret rekker.
Gjelder ikke i nettbutikk.

MESTER GRØNN
Hvem fortjener Røa ildsjel-prisen for 2020?
Lørdag 28. november deler handelsstanden på Røa, Røa Vel, Røa Idrettslag, Røa menighet og Akersposten ut en pris for til en ildsjel på Røa – til noen som har gjort noe ekstra for andre det siste året. Kjenner du noen i ditt nærmiljø som gjør en ekstra innsats for dem rundt seg? 
Send inn forslag med begrunnelse på e-post innen 15. november 2020 til post@akersposten.no. 
LES MER OM ILDSJELPRISEN
Nå holder MENY Røa åpent 8–22 (20)
Vi jobber for en tryggere handel, og MENY Røa Senter tar ansvar. Alle kunder kan nå handle fra kl. 8.00 og frem til kl. 22.00. Det betyr færre i butikken samtidig, større avstand mellom folk  (nå er det 2 meter som gjelder) og en bedre og tryggere  handleopplevelse. Og har du glemt munnbind får du kjøpt både engangs og tøymunnbind i våre butikker ( MENY, VITA, ARK, Vitusapotek)
HOLD DEG ALLTID OPPDATERT